Cod Galben de vânt puternic la Constanța

Codul Galben de vânt puternic se prelungește la Constanța. FOTO Primăria Constanța

Atenționarea emisă de Centrul Meteorologic Regional Dobrogea este valabilă duminică, 17 aprilie, până la ora 14.00. Vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze în general de 55 – 65 km/h.

Astăzi, vremea va fi în general închisă și se va răci accentuat. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă în jurul a 4 grade.

Autoritățile fac apel la cetățeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcție, iar conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staționarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon: Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550.055.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*