Cod galben de vânt în județele Constanța și Tulcea

Copaci suflați de vânt. FOTO Adrian Boioglu
Copaci suflați de vânt. FOTO Adrian Boioglu

Am scăpat pentru moment de ploile torențiale, dar nu și de furtună. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare nowcasting de furtună pentru județele Constanța și Tulcea.

Codul galben de vânt se va manifesta între orele 12.00 și 18.00 în tot județul. Meteorologii spun că vântul va sufla cu intensitate și va ajunge la rafală la peste 55 km/h.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*