Asociația „Autism Cezar Nicolae“ organizează Festivalul S.U.I.T.A. ediția a III – a

Festivalul SUITA a ajuns la a III-a ediție

Festivalul S.U.I.T.A. – Susținem Unim Integrăm Trăim Autismul, are ca scop derularea unor probe sportive unde pot participa copiii cu TSA -Tulburări din spectrul autist și ADHD, cu un nivel al motricităţii dezvoltat corespunzător vârstei biologice.

Se vor alcătui 4 echipe de copii – părinți, a câte 5 perechi pentru fiecare echipă.

„Este un eveniment deschis publicului larg, este despre ei, despre noi si despre voi, cei care alegeti sa cunoasteti aceasta lume incarcata de culorile iubirii si ale sinceritatii lasandu-ne ghidati de ei, sa ne arate ce inseamna sa traiesti fericirea adevarata!“ , precizează Eleonora Nicolae, președinte Asociația „Autism Cezar Nicolae“.

Toți cei interesați sunt așteptați pe plaja El Comandante, pe 18 august, începând cu ora 16:00.

„Vă invităm să ne fiți alături într-o zi cu soare, mare și nisip, mai exact pe plajă, să vă bucurați alături de noi, să vă distrați alături de noi, să zâmbim larg spre orizont și să vă dăm măcar un pic din energia și minunăția sufletului nostru“, a mai spus Eleonora Nicolae.

În cadrul Festivalului SUITA veți avea parte de o atmosferă destinsă, plină de zâmbete și veselie, probe sportive distractive pe nisip, socializare, distracție și un spectacol muzical cu invitați speciali.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*