Cod galben de instabilitate atmosferică la Constanța. Atenționarea emisă de meteorologi este valabilă până la ora 23.00

Cod galben de vânt puternic la Constanța FOTO: Primăria Constanța

Meteorologii au emis un cod galben de instabilitate atmosferică la Constanța, iar atenționarea este valabilă până la ora 23.00

În intervalul menționat, în Dobrogea, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin intensificări ale vântului cu rafale de 55 – 65 km/h, izolat vijelii puternice (rafale de peste 70 km/h), averse moderate cantitativ, descărcări electrice și izolat grindină. Cantitățile de apă vor fi de 20…30 l/mp și izolat vor depăși 40 l/mp.

Mâine, vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea, când vor fi condiții pentru ploi slabe. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare (rafale, în general, de 45 – 55 km/h). Temperatura maximă, în ușoară scădere față de ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 15…16 grade

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205 și 0341/922

Dispecerat Biroul Apărare Civilă– 0737552271.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*