CN APM SA a demarat campania de igienizare a Portului Constanta

Igienizare în Portul Constanța. FOTO CN AMPC

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA a demarat campania de igienizare a portului Constanța. Angajații CN APM SA vor acționa pe domeniul public – se vor toaleta copacii, se curăță zonele de crengi și alte resturi, pe spațiile verzi se vor face lucrări de întreținere și amenajare.

Primele vizate au fost terminalul de pasageri și zona Sorena, iar săptămâna aceasta echipele CN APM SA lucrează la igienizarea stadionului Portul, fiind inclusă și o erbicidare spațiului verde pentru a evita creșterea buruienilor.

O altă echipă va acționa în zona căilor de acces în port, respectiv Poarta 1, inclusiv parcul și Poarta 3. Următoarele lucrări din această săptămână se vor concentra pe zona dintre silozurile Anghel Saligny și Poarta 5.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*