Claudiu Palaz îi cere premierului Dacian Cioloș să-l schimbe pe Prefectul de Constanța

Claudiu Palaz. FOTO Facebook
Claudiu Palaz. FOTO Facebook

Fostul prefect de Constanța și actualul vicepreședinte al Mișcării Populare, Claudiu Palaz îl acuză pe actualul prefect de incompetență și îi cere premierului Cioloș să-l schimbe din funcție.

Palaz spune că premierul este deja unul politic din moment ce are în subordine miniștri negociați cu PSD, PNL și UNPR.

“Mai mult, avem condiții impuse de PSD-ul lui Dragnea, ca nu cumva „tehnocratul politic” Cioloș sa umble cu schimbări de la eșalonul II din ministere, în jos. Asta înseamna că nici marionetele baronilor locali ai PSD, impuse de Guvernul Ponta, nu vor fi schimbate, adică Prefecții!

Prefecții sunt reprezentanții Guvernului în teritoriu, adică ai Guvernului Ciolos! Dar și ai Guvernului Ponta! Oare, Cioloș = Ponta?”, se întreabă fostul prefect.

Claudiu Palaz spune că singura metodă prin care Dacian Cioloș poate să dovedească faptul că nu este condus de partide este să schimbe prefecții incompetenți.

“Ion, Prefectul din Constanța care, pentru că nu este în stare să conducă Prefectura, a cerut detașarea unui consilier din cadrul “corpului de control al MAI, pentru a-l ajuta”. Atunci, de ce să plătim din banii publici doi funcționari care fac același lucru (conduc Prefectura Constanța)? De ce nu este numit în funcția de Prefect, consilierul detașat al MAI în locul Prefectului politic, Ion?”, explică Palaz.

Vicepreședintele Mișcării Populare îi cere publuc premierului să schimbe Prefecții numiți politic care nu ao specializare în administrația publică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*