Clasicii rockului românesc – Celelalte Cuvinte, pe scena clubului Doors

Celelate Cuvinte se vor auzi în Club Doors

Duminică, 12 noiembrie, Doors Club îți dă întâlnire cu una dintre cele mai îndrăgite trupe de rock din România, CELELALTE CUVINTE.

 

De peste 35 de ani, Celelalte Cuvinte și-a păstrat, de-a lungul timpului, atât componenţa cât şi stilul, devenind o trupă-legendă a rockului românesc, cu o identitate aparte. Sonorităţile muzicale Celelalte Cuvinte sunt identificate imediat de orice fan. Niciodată comercialul nu a fost un criteriu de creaţie sau interpretare în cazul de faţă.

Celelalte Cuvinte este o formație românească de muzică rock din Oradea, înființată în decembrie 1981, la Timișoara. Deși, în general, Celelalte Cuvinte este considerată o trupă de heavy metal, de-a lungul vremii au fost abordate și genuri precum doom metal în albumul „Armaghedon” sau, ulterior, rock alternativ. Celelalte Cuvinte este prima trupă din România care, după plecarea formației Phoenix din țară, a atras într-adevăr atenția publicului cunoscător de muzică elaborată. În 2011 formația a susținut un turneu aniversar, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de activitate. Celelalte Cuvinte a cântat la București pe 8 decembrie 2011, în fața a peste 4.000 de spectatori veniți la Sala Palatului pentru

Vino să retrăiești energia legendarei trupe și să cânți alături de ea melodiile tale preferate: „Iarba prin păr”, „Un sfârșit e un început”, „Dacă vrei”, „Armaghedon”și multe altele

Prețul unui bilet este 40 de lei. Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului. Info și rezervări la tel.: 0763 661622 sau pe www.doorsclub.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*