15 scafandri caută un tânăr de 19 ani dispărut în mare la Corbu

FOTO ISU Constanța

15 scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța caută, vineri, un tânăr de 19 ani care a dispărut în mare la Corbu.

Apelul la 112 privind dispariția tânărului a fost dat joi după amiază. Echipele de intervenție l-au căutat și atunci până în ora 21, când le-au sistat din cauza întunericului.

“15 scafandri si o ambarcatiunea TARGA din Portul Tomis se deplaseaza pe plaja Corbu pentru reluarea căutării unui tânăr în vârstă de 19 ani care, ieri după-amiază, a intrat în mare și nu a mai ieșit la mal”, a anunțat ISU Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*