Citirea contoarelor RADET se va face cu o zi întârziere

Sediul RADET Constanța
Sediul RADET Constanța

RADET Constanța anunța decalarea cu o zi a citirii contoarelor de energie termică montate la consumatori. Astfel, acestea se vor desfășura în intervalul de timp 25 octombrie – 1 noiembrie

Tabelul cuprinzând planificarea pe zile a punctelor termice pentru care se vor câți contoarele de energie termică montate la consumatori poate fi consultat pe site-ul RADET la secțiunea comunicate.

Consumatorii de energie termică sunt rugați pe această cale se facă demersurile necesare pentru a permite accesul reprezentanților regiei la grupurile de măsură, astfel încât citirea contoarelor să se efectueze în termenele stabilite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*