RAJA Constanța ia în calcul schimbarea unui tronson de conductă de pe strada Albinelor din Năvodari

Conducta de pe strada Albinelor din Năvodari le dă bătăi de cap celor da la RAJA. FOTO Valentin Sterpu

Un segment de conductă de apă potabilă de pe strada Albinelor din Năvodari le dă bătăi de cap celor de la RAJA și îi nemulțumește pe abonații din zonă.

Năvodărenii de pe strada Albinelor reclamă faptul că de două ori s-a spart o țeavă în aceeași zonă, în ultimele 24 ore.

Reprezentanții RAJA spun că Starea de Urgență a împiedicat realizarea lucrărilor la timp și din acest motiv a întârziat remedierea problemei.

„Inițial a fost schimbat un segment de 4 metri de țeavă, apoi s-a revenit cu montarea unui colier suplimentar, avaria fiind remediată. Se fac verificări pentru a se vedea dacă este necesar să se schimbe întreg tronsonul, lucrarea putând fi făcută de abia după ridicarea stării de alertă“, au declarat reprezentanții SC RAJA Sa pentru Constanța NEWS. 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*