Centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozițional își reduce programul de lucru cu publicul

Centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozițional își reduce programul de lucru cu publicul. FOTO Primăria Constanța

Centrul de vaccinare din cadrul Pavilionului Expozițional funcționează începând de luni, 14 martie, cu trei fluxuri de vaccinare.

Astfel, acesta va funcționa, luni, miercuri, vineri, sâmbătă și duminică între orele 09.00 – 13.00, iar marți și joi în program 14.00 – 18.00.

În paralel, echipa mobilă acționează în teritoriu pentru vaccinarea persoanelor instituționalizate și a persoanelor netransportabile.

Orice informație legată de activitatea de vaccinare la centrul de la Pavilionul Expozițional poate fi obținută la numărul de telefon 0241.484.724.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*