Circulație în ambele sensuri pe strada Panait Cerna, de luni, 31 iulie

Circulație în ambele sensuri pe strada Panait Cerna, de luni, 31 iulie. FOTO: Primăria Constanța

Circulația autovehiculelor se realizează, de luni, 31 iulie, în ambele sensuri pe strada Panait Cerna. Măsura a fost instituită temporar și este asociată cu lucrările de demolare a stadionului „Gheorghe Hagi”.

Scopul principal al acestei decizii este fluidizarea traficului rutier în zonă, întrucât autovehiculele de mare tonaj au fost redirecționate către străzile adiacente stadionului. Astfel, se urmărește reducerea disconfortului creat atât rezidenților din zonă, cât și celor care tranzitează această zonă în drum spre alte destinații.

Măsura a fost luată cu aprobarea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța – Serviciul Rutier și a avut avizul favorabil al Comisiei de Circulație. În acest sens, lucrările de montare a indicatoarelor rutiere și de aplicare a noilor marcaje rutiere au fost executate de către angajații Confort Urban.

Reprezentanții autorităților locale și cei responsabili de gestionarea traficului au solicitat tuturor șoferilor să respecte cu strictețe regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră pe durata implementării acestor noi reglementări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*