Toate proiectele de pe ordinea de zi a Ședinței de Consiliu Local Medgidia au fost aprobate

Vot în ședința de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Vot în ședința de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Marți, 30 ianuarie, la Primăria Medgidia a avut loc ședința ordinară a lunii ianuarie. Pe ordinea de zi au fost înscrise 7 proiecte de hotărâre, care au întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi admise.

La primul punct a fost aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, previzionat pe anul 2018. Acesta s-a întocmit avându-se în vedere estimarea veniturilor ce urmează a se realiza din activitatea de furnizare a serviciilor medicale, cheltuielile necesare și prioritățile stabilite pentru activitatea de acordare a asistenței medicale. Pentru anul 2018 se previzionează un buget de 44.528.047 lei.

La al doilea punct s-a aprobat actualizarea devizului și a indicatorilor tehnico-economici ai investiţiei “Reabilitare tramă stradală 16 km în municipiul Medgidia, judeţul Constanţa”. Proiectul face parte din programul PNDL iar valoarea totală a investiției este de 17.834.696 lei.

Următoarele două proiecte aprobate vizează stabilirea indemnizației lunare pentru consilierii locali din cadrul Consiliului Local al Municipiului Medgidia, începând cu 01 ianuarie 2018 iar la proiectul următor s-a votat stabilirea salariilor de bază pentru funcţiile publice şi contractuale din cadrul aparatului de specialitate al primarului şi Poliţiei Locale Medgidia, începând cu 01 ianuarie 2018.

Consilierii locali au aprobat și propunerea de acordare a calificativului ,,foarte bine” performanţelor profesionale individuale ale secretarului municipiului Medgidia, judeţ Constanţa, pentru perioada  1 ianuarie – 31 decembrie 2017.

Tot în ședința de ieri s-a votat și aprobarea planului de acţiuni şi lucrări de interes local ce pot fi prestate de beneficiarii de ajutor social în anul 2018, conform Legii nr.416/2001 privind venitul minim garantat. Aceștia pot efectua acțiuni de curățenie în incinta curților și instituțiilor de interes public, ale unităților de învățământ, în zonele platformelor de gunoi precum și alte activități de interes public local.

La ultimul punct s-a aprobat dezmembrarea imobilului identificat cadastral sub nr.103217, situat în strada Silozului nr. 113 A, în două loturi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*