Circulația autovehiculelor va fi interzisă pe un tronson al străzii Făgetului din Constanța două nopți la rând

Circulația autovehiculelor va fi interzisă pe un tronson al străzii Făgetului. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța anunță că, în cursul nopții de joi, 1 iulie, spre vineri, 2 iulie, încep lucrările de recondiționare a carosabilului pe strada Făgetului, pe tronsonul delimitat de strada Primăverii și strada Ion Andreescu.

Echipele administratorului drumului public vor interveni cu utilaje pentru decaparea asfaltului existent, traficul rutier fiind restricționat total, între orele 19.00 – 05.00, pe sectorul de drum pe care se lucrează. Vineri, se vor executa lucrări de asfaltare, cu același regim de restricții de trafic rutier.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*