Cioban fugărit cu focuri de armă de polițiștii din Cogealac. Bărbatul a fost împușcat în picior

Un cioban a fost împușcat în picior de polițiștii din Cogealac. FOTO Pixabay

Un cioban a fost împușcat în picior de polițiștii din Cogealac după ce acesta, surprins la pășunat ilegal într-o zonă cu o cultură agricolă, a încercat să scape cu fuga.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în urma unei sesizări făcute miercuri noapte cu privire la faptul că în extravilanul localității constănțene Mihai Viteazu un bărbat ar fi intenționat sa pășuneze o turmă de caprine pe o cultură, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac. Ajunși în zona respectivă, polițiștii ar fi fost amenințați cu acte de violență de către cioban, aceasta având asupra sa o furcă și manifestând un comportament agresiv, și au solicitat sprijin unui alt echipaj de poliție.

„Dat fiind faptul că acesta nu s-a conformat solicitărilor polițiștilor și s-a manifestat agresiv, fugind de la fața locului, s-au folosit focuri de avertisment, în urma cărora bărbatul, de 30 de ani, a fost rănit în picior, fiind ulterior transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, au precizat sursele citate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Trackback / Pingback

  1. Cioban constănțean fugărit cu focuri de armă. I-ar fi amenințat cu furca pe polițiști și a fost împușcat în picior - newsromania.info

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*