Cinci persoane, printre care și un sugar, rănite în urma unui accident pe DN 39, între Tuzla și Costinești

Accident rutier pe DN 39. FOTO Facebook/Razvan Simiuc

Un grav accident în care au fost implicate trei autoturisme și un biciclist s-a înregistrat în după amiaza zilei de 6 august, pe DN 39, între localitățile Tuzla și Costinești.

La locul producerii accidentului, echipajele medicale SAJ și SMURd au găsit o pacientă cu traumatism abdominal, una cu traumatism cranio – cerebral, un sugar de 7 luni cu traumatism cranio – cerebral, o pacientă și un pacient cu traumatism de membru inferior.

UPDATE:

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, o femeie, în vârstă de 41 de ani, a condus autoturismul marca Citroen pe DN 39, dinspre Tuzla către Costinești și, ajungând în dreptul km 23+400 m, nu păstrează o distanță regulamentară față de un biciclist, în vârstă de 59 de ani, accidentându-l.

În momentul în schimbării benzii de mers, pe fondul neasigurării, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, marca Nissan, condus de un bărbat, de 31 de ani. În urma impactului, autoturismul marca Nissan a fost proiectat într un autoturism, marca Seat, condus de un bărbat, de 31 de ani.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a biciclistului și a altor 4 persoane din autoturismul marca Seat, nefiind identificate, întrucât au fost transportate la spital înainte de sosirea echipajului de poliție, la fața locului.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*