FOTO VIDEO O tânără a fost rănită în urma impactului dintre două mașini într-o intersecție din Năvodari

În urma impactului, cele două mașini au fost grav avariate, iar o persoană rănită. FOTO Daniel Despinoiu

Două mașini au fost grav avariate, iar o persoană a avut nevoie de primul ajutor al unui echipaj SMURD în urma unui accident rutier produs în Năvodari. Polițiștii au stabilit că evenimentul rutier a avut loc din cauza nerespectării semnelor de circulație. 

Accidentul a avut loc în jurul orei 17.50, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat în vârstă de 26 de ani a condus un autoturism pe strada Ciocârliei din orașul Năvodari, dinspre bulevardul Năvodari către strada Constanței. Când a ajuns la intersecția cu strada Albinelor, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de o femeie, de 38 de ani și a urmat un impact,

În urma acestuia a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei pasagere, de 26 de ani, din primul autoturism.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*