Chiria pentru sala de sport din Medgidia, propusă spre micşorare

Primăria Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

La Medgidia a avut loc astăzi dezbaterea publică cu tema “Modificarea HCL nr.153/18.12.2014 privind actualizarea altor taxe locale pentru secţiunea închiriere Sală Sport din Anexa nr.1 la HCL 153/18.12.2014) – privind diminuarea taxei de închiriere de la 140 lei/oră cu TVA inclus la 70 lei/oră cu TVA inclus”.

Propunerea de modificare a chiriei sălii de sport a venit în urma solicitărilor cetăţenilor care desfăşoară activităţi cu caracter sportiv şi reacreativ, cât şi a faptului că tarifele practicate în sălile de sport similare din localităţile limitrofe Medgidiei sunt în cuantum de 40-70 lei/oră cu TVA inclus. Directorul DGDPP Medgidia, Nicolae Constantin a precizat că diminuarea propusă va aduce beneficii de ordin financiar, crescând încasările în bugetul direcţiei şi totodată va încuraja practicarea unor activităţi sportive în municipiul Medgidia.

Propunerea urmează a fi inclusă spre aprobare pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a consiliului local municipal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*