Cetăţeni turci, depistați în timp ce munceau la negru de polițiștii de imigrări din Constanța

Trei bărbați din Turcia, depistați în situații ilegale de polițiștii din Constanța. FOTO: IGI

Combaterea șederii ilegale și a muncii nedeclarate rămâne în continuare o prioritate a polițiștilor de imigrări din Constanța. Trei bărbați din Turcia au fost depistați în situații ilegale.

Polițiștii de imigrări din cadrul Serviciului pentru Imigrări al Județului Constanța au desfășurat miercuri, 16 noiembrie, o acțiune pe raza de competență, scopul fiind combaterea șederii ilegale și a muncii nedeclarate a străinilor în România. În cadrul activităților întreprinse, poliţiştii de imigrări au depistat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 31 de ani, din Turcia, care desfășurau activități lucrative fără aviz de muncă la o societate comercială cu domeniu de activitate construcții civile.

Ca urmare a celor constatate, dreptul de ședere al persoanelor în cauză a fost revocat, pe numele acestora fiind emise decizii de returnare cu termen de plecare voluntară în 15 zile, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

La finalizarea verificărilor, față de reprezentantul societății comerciale vor fi dispuse măsurile legale, conform prevederilor O.G. nr. 25/2014 privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României, cu modificările și completările ulterioare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*