Cetățeni români descoperiți de polițiștii de frontieră în timp ce transportau 3000 litri de motorină

Motorină descoperită de polițiștii de frontieră.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în apropierea localității Rasova, doi cetățeni români care transportau cu ajutorul a două autoutilitare cantitatea de 3000 litri de motorină, fără documente justificative.

Potrivit Gărzii de Coastă, în ziua de 24.03.2024, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Băneasa, au observat două autoutilitare care se deplasau pe un drum neamenajat între localitățile Dunăreni și Rasova.

În urma interceptării autovehiculelor, au constatat faptul că acestea erau conduse de către doi cetățeni români, unul în vârstă de 35 de ani, celălalt minor, în vârstă de 16 ani, iar în urma controlului efectuat au descoperit în interiorul acestora, douăzeci butoaie de tablă, care conțineau cantitatea totală de 3000 litri de motorină, pentru care nu existau documente justificative.

Întreaga cantitate de motorină a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*