Concursul lunii la Micro-Deltă. Câștigi un aparat foto sau o tabletă dacă fotografiezi păsări din Constanța

Concurs foto la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța
Concurs foto la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța

Copiii și tineri între 10 și 18 ani au șansa să participe la un concurs inedit. Între 1 februarie și 15 martie, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii în colaborare cu Asociația Scutul Cinegetic organizează competiția “Păsări sălbatice în oraș”.

Amatorii de fotografie pot trimite imaginile listate în format A4 sau electronic, însoțite de datele autorului și zona din Constanța unde au fost realizate, pe adresa: Bulevardul Mamaia, nr 255 (Delfinariu) cu specificația “Concurs”.

Premiile puse la bătaie sunt tentante: un aparato foto, o tabletă, o invitație de 4 persoane la Delfinariu, o cană sau un tricou inscripționat. Regulile cer ca fotografiile originale să conțină 1 – 3 exemplare de păsări.

Noi vă sugerăm să faceți o plimbare și pe la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii. Găsiți acolo rațe sălbatice, lebede, pelicani și o mulțime de păsări exotice gata să se lase fotografiate!

Detalii – pe site-ul Scutului Cinegetic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*