Cetățean sirian, prins cu țigări de contrabandă în Portul Midia

Țigări de contrabandă, descoperite în Portul Midia. FOTO Poliția de Frontieră
Țigări de contrabandă, descoperite în Portul Midia. FOTO Arhiva CTNews

Polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au descoperit în Portul Midia, într-un autoturism condus de un cetățean sirian, 500 de pachete țigări de contrabandă.

Potrivit Gărzii de Coastă, vineri dimineață, în jurul orei 02.00, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au depistat, în zona Porții de acces nr. 2 a Portului Midia, un autoturism înmatriculat în România, la volanul căruia se afla un cetățean sirian, în vârstă de 61 ani.

În urma controlului efectuat în portbagajul autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit doi saci din plastic de culoare neagră, ce conțineau 500 de pachete țigări de contrabandă, diferite mărci, care aveau aplicate timbrul pentru produse accizabile.

Cantitatea de țigări fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*