Cetățean român depistat de polițiștii de frontieră la ieșirea din țară conducând  un autoturism având dreptul de a conduce suspendat

PTF Vama Veche. FOTO Adrian Boioglu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, au depistat, la ieșirea din țară, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, un cetățean român care conducea un autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.

În data de 03.11.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere Frontierei Vama Veche au oprit pentru control, pe sensul de ieșire din țară, un autoturism condus de către o persoană în vârstă de 35 de ani.

În urma verificărilor specifice efectuate de către polițiștii de frontieră, a rezultat faptul că persoana în cauză are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu permisul de conducere suspendat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*