Centrul Multifuncțional Educativ pentru „Jean Constantin” îi invită pe cei mici la cinema

Cele mai așteptate filme de animație rulează în acest weekend la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”: The Addams Family 2/ Familia Addams 2 (2D) si Ron’s Gone Wrong / Ron o ia razna (3D).

Sâmbătă, 23 octombrie și duminică, 24 octombrie, de la ora 10.00, cei mici și cei mari sunt așteptați la premiera filmului de animație 3D „Ron o ia razna”, o poveste amuzantă despre prietenie și adaptarea în mediul social. Barney este un puști simpatic, care întâmpină dificultăți în a-și face prieteni. Este ultimul copil din oraș care primește un prieten robot, Ron. Doar că robotul său funcționează defectuos și nu își poate controla setările. Așa că Barney va încerca să-l învețe pe Ron cum să fie om.

Tot în acest weekend, cea mai ciudată familie, Familia Addams 2, te așteaptă cu situaţii hilare, cu personaje stranii și o călătorie de neuitat. După succesul The Addams Family din 2019, producătorii aduc în 2021 o continuare a poveștii, o călătorie de familie plină de aventuri bizare, în care îi vom reîntâlni pe toți membrii celei mai ciudate familii. Morticia, Gomez, Wednesday și Pugsley îți dau întâlnire la cinema sâmbătă, 23 octombrie și duminică, 24 octombrie, de la ora 12.00.

Pentru săptămâna viitoare, săptămâna când cei mici vor fi în vacanță, Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, pregătește proiecții pentru copii începând de joi. Mai multe informaţii găsiți pe site-ul www.centruljeanconstantin.ro.

Vă reamintim că biletele pentru copii/ elevi/ studenți/ pensionari au tarife cu discount. Biletele le puteți cumpăra accesând linkurile de mai jos sau de la casieria centrului din B-dul Ferdinand, nr.56, înainte cu 30 de minute de începerea proiecțiilor (rog legaturi catre site, pentru ziarele online):

Accesul se face prin prezentarea unui certificat verde valid care să ateste vaccinarea sau o dovadă a trecerii prin boală (perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2). Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*