Centrul de scafandri Constanța aniversează 50 ani. Unitatea are un nou site web

Pregătiri la Centrul de Scafandri Constanța
Pregătiri la Centrul de Scafandri Constanța

Anul acesta, Centrul 39 Scafandri, sărbătorește 50 de ani de existență și în același timp, 50 de ani de experiență acumulată în domeniul scafandreriei. Printre obiectivele propuse a se realiza sub egida acestui an “semicentenar” se află și modernizarea și eficientizarea site-ului web al instituției. Astfel, vă aducem în atenție că începând cu data de 20 februarie a fost lansat noul site al instituției, o platforma online modernă cu informații detaliate și avizate despre misiunea și serviciile Centrului 39 Scafandri, unica instituţie de profil din România, abilitată în brevetarea scafandrilor profesionişti şi autorizarea companiilor/instituţiilor cu activităţi în domeniul scafandreriei. .

Conducerea instituţiei este într-o permanentă căutare de noi modalități care să vină în întâmpinarea nevoilor partenerilor sociali şi a publicului interesat, atât cu serviciile pe care le oferă cât și cu un background solid, dobândit în urma a peste 50 de ani de experiență în domeniul scafandreriei.

“Dorim ca această platformă să înlesnească comunicarea publică, precum și să creeze noi parteneriate cu cei ce sunt în căutare de soluții în domeniul cerecetării pătrunderii sub apă. De aceea, vă încurajăm să ne transmiteți opinia dumneavoastră în legătură cu acest site, inclusiv dacă sunt și alte informații pe care ați dori să le regăsiți în cuprinsul acestuia”, au transmis reprezentanții instituției.

Noul site www.centruldescafandri.ro vine cu o interfață prietenoasă, cu informaţii mai bine structurate ce permit utilizatorilor accesarea acestora prin doar cateva click-uri, de pe orice fel de terminal.

Scenariile la care pot să răspundă structurile Centrului de Scafandri au în vedere intervenţii subacvatice, operaţii militare, de prevenire şi combatere a terorismului sau de înlăturare a pericolului generat de dispozitivele explozive clasice sau improvizate, pe teritoriul naţional şi în afara acestuia, independent sau în cooperare cu alte forţe similare NATO.

Pe lângă activităţile cu specific militar, unitatea oferă servicii cu scafandri, la cerere, persoanelor fizice sau juridice. În cele cinci decenii de activitate, instituţia a brevetat peste 1000 de scafandri profesionişti şi a participat cu succes la lucrări complexe în domeniul subacvatic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*