Centrul Constanței redevine pietonal în acest week-end

Bulevardul Tomis devine pietonal sâmbătă și duminică pentru a oferi o experiență de neuitat celor care iubesc muzica și sportul.

Astfel, sâmbătă, de la ora 17.00, DJ MK33 & No Parachute vor crea o atmosferă electrizantă pe bulevardul Tomis.

Duminică, de la ora 14.00, iubitorii de sport pot participa la un turneu de șah, demonstrații de box, tir și baschet.

Pentru ca să ne bucurăm împreună de activitățile care vor avea loc pe bulevardul Tomis, în perioada 17 septembrie, ora 06.00 – 19 septembrie, ora 06.00, se va interzice circulația autovehiculelor pe tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Traian. Restricțiile sunt valabile și pentru oprirea/staționarea autovehiculelor. De asemenea, în intervalul menționat se va interzice circulația autovehiculelor pe strada Dragoș Vodă, între strada Ecaterina Varga și bulevardul Tomis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*