Centre de vaccinare fără programare, deschise în acest weekend la Delfinariu și City Park

Maraton de vaccinare la Spitalul Militar Constanța, organizat de MApN cu prilejul Zilei Armatei

Oricine dorește se poate imuniza în acest weekend cu vaccinul Pfizer-BioNTech, precum și cu vaccinul Johnson& Johnson, fără programare, atât la Delfinariul din Constanța cât și la City Park Mall.

Cele două centre de vaccinare vor funcționa după următorul program:

  • Delfinariul Constanța (Bulevardul Mamaia, nr. 255), între orele 10.00 – 18.00;
  • City Park Mall (Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 116C), între orele 10.00 – 20.00.

Persoanele care doresc să se vaccineze, constănțeni sau turiști, trebuie doar să prezinte un document de identitate valabil (carte de identitate/ pașaport).

Evenimentul este organizat de Primăria Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, cu sprijinul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii și al City Park Mall.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*