Cele mai frumoase pisici din lume se întorc la Maritimo, la Magnificats. Sâmbătă începe Expoziţia Internaţională de Feline

Expoziție de pisici la Maritimo. FOTO Adrian Boioglu
Expoziție de pisici la Maritimo. FOTO Adrian Boioglu

Expoziţia internaţională de feline – WCF a devenit deja o tradiţie la malul mării, fiind aşteptată cu interes şi zâmbete de sute de crescători şi iubitori de animale. Anul acesta, în premieră extraordinară pentru România, primul exemplar din rasa Munchkin îşi va face apariţia la expoziţia de la Constanţa.

Şi în 2016, standardele sunt extrem de ridicate, peste 80 de pisici de rasă din România, Ungaria, Serbia, Bulgaria şi Rusia fiind prezente în cadrul atât de aşteptatei „Expoziţii intenaţionale de feline” organizată de Clubul Felin Magnificats dupa standardele World Cat Federation.

Evenimentul, care va reuni zeci de crescători şi sute de iubitori de feline, va avea loc în zilele de sâmbătă 24 septembrie şi duminică 25 septembrie 2016 în incinta Maritimo Shopping Center, intrarea 3, între orele 11.00 şi 18.00.

Publicul va putea admira o diversitate de rase, din care enumerăm: Exotica cu părul scurt, Persana, Maine Coon, Ragdoll, Munchkin cu părul lung, Siberiana, Bengaleza, Scottish Fold, Highland Fold, Selkirk Rex, British Shorthair, Cornish Rex, Don Sphynx, Albastră de Rusia, Singapura, Sphynx.

În ce priveşte derularea concursului, pentru constănţenii care vor dori să asiste, anunţăm că în ambele zile se vor derula atât arbitrajele tradiţionale, cât şi arbitraje de ring WCF pentru pisici adulte, pisici castrate şi pui/juniori.

Programul este acelaşi pentru sâmbătă cât şi pentru duminică. În prima parte a zilei va avea loc arbitrajul individual al tuturor pisicilor înscrise în concurs, acordarea de certificate de titlu şi nominalizarea pisicilor selecţionate pentru a participa în finală. Apoi va urma arbitrajul de ring, separat pentru adulţi, adulţi castraţi şi pui/juniori. În cea de-a doua parte a zilei, pentru BEST IN SHOW, arbitrii se vor reuni într-un complet, prin faţa căruia vor trece finaliştii celor patru categorii – Categoria 1: Persane şi Exotice; Categoria a 2-a: păr semilung; Categoria a 3-a: păr scurt şi Categoria a 4-a: orientale şi siameze. Dintre toţi finaliştii împărţiţi pe aceste categorii, arbitrii vor alege câştigătorii zilei.

Pisicile desemnate câştigătoare vor primi cupe, rozete, mâncare şi accesorii oferite de sponsori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*