Ce poți să faci în mini-vacanța de 1 Mai la mare: concerte în cluburi, festivaluri de muzică electronică și deschiderea unui hotel tematic

Deschiderea sezonului estival 2016 la Mamaia
Deschiderea sezonului estival 2016 la Mamaia

Litoralul nu mai beneficiază de fastul deschiderii de sezon ca în anii precedenți. Asta poate și pentru că 1 Mai pică în 2016 în prima zis de Paști. Chiar și așa, Asociația Litoral Delta Dunării dă startul sezonului cu o serie de evenimente. Toate vor fi dublate de concerte în mai toate cluburile și de festivaluri de muzică electronică.

Spectacolul dinainte de 1 Mai:
Sâmbătă 30 aprilie, în Piațeta Perla din Stațiunea Mamaia, începand cu ora 16.00. Invitații speciali ai evenimentului sunt Lucian Colareza și columbienii Danny Mazo si Widy, dar și Pepe. Nu vor lipsi momente precum DEMONSTRATII DE TAEKWONDO, și o piesă de teatru, “PLATA BIRULUI”.

Hotel tematic, inaugurat la Mamaia

Hotelul Bicaz își deschide porțile joi, 28 Aprilie la ora 19.00 cu un concept special: “Pirații din Caraibe”.

Delia, Carla’s Dreams, Damian Brothers, DJ Anais B, DJ Moody Mike, Dj Sylvain Armand, Formatia Pindu, Lidia Buble și mulți alții vor concerta pe litoral în acel weekend.

Nordul stațiunii Mamaia va fi gazda festivalului Sunwaves, între 28 Aprilie și 2 mai. Acolo vor ajunge, printre alții, Marco Carola și Ricardo Villalobos. La The Mission Dance Weekend (29 Aprilie – 2 Mai) vin Luciano, Rosario Internullo și Adrian Eftimie, iar la Kudos Beach, între 28 Aprilie și 3 mai vor evolua Pagal, Rosario Internullo, Moonsound și Optick.

“Deschidem in forta Sezonul oficial pe Litoralul Romanesc, destinatia turistica vedeta a verii in Romania. Pachete atractive de minivacanta pentru toate gusturile si bugetele, evenimente si distractie in toate statiunile, hoteluri, cluburi, restaurante si atractii pregatite pentru primii turisti si eforturi clare din partea autoritatilor locale. Primaria Constanta este, in continuare, leader intre autoritatile publice locale de pe Litoral, in privinta interesului pentru dezvoltarea si promovarea turismului.

Cel mai mare grad de ocupare se va inregistra in Mamaia, Vama Veche si Eforie. Mamaia ramane in topul distractiei si aici vom celebra Marea Deschidere, impreuna cu turistii si invitatii nostri, intr-un Spectacol finantat din Taxa de Promovare Mamaia si pe care l-am pregatit si organizat special. E un weekend pascal, deci de aceasta data punem accent pe muzica, sport, reprezentatii pentru familii cu copii si tineri. Asteptam peste 35.000 turisti si in acest an luam impreuna “Lumina de la malul marii” a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral Delta Dunării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*