Universitatea Ovidius din Constanța a reluat cursurile cu prezență fizică

Universitatea Ovidius Constanța. FOTO Arhiva UOC
Universitatea Ovidius Constanța. FOTO Arhiva UOC

Conform deciziei, de dată recentă, a Consiliului de Administrație studenții și cadrele didactice ale Universității Ovidius din Constanța (UOC), încep susținerea cursurilor cu prezență fizică (in situ) pe fondul încetării stării de alertă pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, informează conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu, rectorul instituției.

Decizia Consiliului de Administrație al UOC subliniază că: „Începând cu 9.03.2022, în UOC întreaga activitate didactică se va desfășura cu prezență fizică. În perioada 9.03.2022-18.03.2022 facultățile / departamentele vor efectua demersurile necesare în vederea asigurării tranziției de la sistemul online la activitățile cu prezență fizică, având obligativitatea recuperării activităților didactice până la sfârșitul semestrului al II- lea”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*