Evenimente private, întrerupte de polițiștii constănțeni. Au fost aplicate amenzi de aproape 35.000 de lei

Mașină de Poliție

Polițiștii constănțeni au întrerupt două evenimente private, organizate ilegale în restaurante din Constanța și Mamaia, fiind aplicate amenzi de aproape 35.000 de lei.

Astfel, în seara zilei de vineri, 28 ianuarie, în jurul orei 23.15, polițiștii Secției 4 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în interiorul unui restaurant din municipiul Constanța este organizat un eveniment privat, fiind identificate 30 de persoane în interior.

Totodată, a fost identificat administratorul societății comerciale, fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 6.000 de lei, conform Legii 55/2020, pentru organizarea de evenimente private, contrar prevederilor legale, și pentru nerespectarea programului de funcționare. De asemenea, operatorul economic a fost sancționat cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 349/2002, întrucât în interior existau persoane care fumau, în spațiu închis.

Cele 30 de persoane care au participat la petrecere au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 10.000 de lei, pentru participarea la evenimentul privat, iar 3 dintre acestea au fost sancționate cu amendă în valoare de 300 de lei, pentru că au fumat în interiorul localului.

În aceeași seară, și polițiști din Mamaia au constatat că la un restaurant din stațiune este în desfășurare o nuntă, la care participă mai multe persoane. Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar evenimentul a fost sistat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*