Casă de pe strada Gheorghe Marinescu din Constanța, cuprinsă de flăcări

Incendiu produs într-un bloc situat pe strada Horia Agarici. FOTO cu rol ilustrativ

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină, joi dimineață, pentru a stinge un incendiu ce izbucnise la o casă de pe strada Gheorghe Marinescu.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului au ajuns trei autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor. La sosirea pompierilor, focul se manifesta cu flacără deschisă, generalizat, pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați.

„Colegii meu au reușit să lichideze incendiul, în limitele găsite, fără a se propaga la casa care era lipită de cea afectată. Din fericire, nu au fost înregistrate victime”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU „Dobrogea”, Anamaria Stoica.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit electric la centrala de gaz.

Casă de pe strada Gheorghe Marinescu din Constanța, cuprinsă de flăcări

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*