Campioanele Cumpenei s-au întors acasă cu noi medalii

Campioanele Cumpenei s-au întors acasă cu noi medalii. FOTO Primăria Cumpăna

Gimnastele Clubului Sportiv „Victoria Cumpăna”, pregătite de profesorii Elena Vlad și Luiza Cerbula, au participat în perioada 14 – 15 mai la Campionatul Național de Junioare IV în județul Brașov, la Ghimbav.

În cadrul acestei competiții au fost prezente 13 cluburi, fetele din Cumpăna reușind să obțină un număr de șase medalii.

Clubul „Victoria Cumpăna” a fost reprezentat de trei sportive: Cășăriu Elena, Banciu Sofia și Vasiliu Ioana, toate reușind să obțină medalii.

  • Cașăriu Elena , 4 medalii : 3 de aur si 1 de argint
  • Banciu Sofia – 1 medalie de argint
  • Vasiliu Ioana – 1 medalie de bronz

„Felicitări pentru efortul depus, pentru implicare, pentru dragostea și pasiunea cu care vă dedicați acestui sport. Felicitări profesorilor și părinților pentru dăruire și răbdare. Suntem mândri de performanțele acestor minunate sportive și pentru asta vă mulțumim!”, a declarat primarul comunei, Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*