Un copil de 12 ani și mama sa au murit într-un accident rutier petrecut pe DN 3C – varianta Ovidiu

Un copil de 12 ani și mama sa au murit într-un accident rutier petrecut pe DN3C - varianta Ovidiu

Un copil de 12 ani și mama sa au murit în seara zilei de marți, 14 septembrie, iar un alt copil, de 14 ani, a ajuns rănit la spital, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 3C – varianta Ovidiu.

Potrivit IPJ Constanța, în jurul orei 20.30, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN3C – varianta Ovidiu.

„Conform primelor cercetări, polițiștii au stabilit că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de o femeie, respectiv un bărbat. Din păcate, în urma accidentului rutier, a rezultat decesul a două persoane: conducătoarea auto, de 35 de ani, și un pasager, de 12 ani. Totodată, un alt minor, de 14 ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Mama și copilul de 12 ani erau deja în stop cardio-respirator la sosirea cadrelor medicale și, în ciuda eforturilor acestora, viața lor nu a putut fi salvată. Copilul de 14 ani a fost transportat la Spitalul Județean Constanța, conștient, cu traumatism de membru superior și inferior stâng.

Polițiștii constănțeni continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*