Campanie de păstrare a curățeniei inițiată de Polaris M Holding cu ajutorul Danei Săvuică

S-a scris mult despre aruncarea gunoiului la întâmplare și, din păcate, acest lucru a rămas la stadiul de “cuvinte scrise” și atât.

Motivele cel mai des întâlnite care “justifica” un comportament iresponsabil față de mediu sunt:
-pentru că nu găsești un coș de gunoi în apropiere;
-pentru că este mai comod să arunci gunoiul imediat, pe unde apuci, mai ales dacă nu te vede nimeni;
-pentru că există o firmă de salubrizare și tu “plătești” acel serviciu, așa că e “normal” să arunci gunoiul unde vrei;
-pentru că, dacă X aruncă, eu de ce să fac altfel, că doar nu sunt mai fraier. Oricum, nu o să schimbe nimic cu un gest de-al meu.

Cu siguranță motive se mai găsesc și putem scrie nelimitat despre acest subiect, însă cuvintele sunt în zadar dacă FAPTELE noastre nu se schimbă.
Aruncă și tu gunoiul la coș! RESPECTĂ orașul în care trăiești!  Dana Savuica ne învață ce înseamnă un comportament responsabil față de mediu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*