După revizia prelungită, CET-ul o ține lanț cu avariile

CET Constanta. FOTO Catalin Schipor

Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) a comunicat în data de 12 octombrie că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctele termice nr. 40, 41.

În lipsa energiei termice, s-au oprit instalaţiile RADET care asigură distribuţia energiei termice în zona: Zorile, Centru.

Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanta S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*