Campania de rugăciuni pentru ploaie a continuat astăzi în Arhiepiscopia Tomisului

IPS Teodosie a continuat campania de rugăciuni pentru ploaie. FOTO Arhiepiscopia Tomisului

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, împreună cu cler și credincioși, a oficiat luni, 18 iulie, slujba de încetare a secetei, la Cumpăna.

Pe câmp au fost aduse, în procesiune, raclele cu moaștele Sfântului Pantelimon, ale Sfinților Epictet și Astion și racla cu veșmântul Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași.

Preoții din Arhiepiscopia Tomisului, în frunte cu IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, au demarat, la sfârșitul săptămânii trecute, o campanie de rugăciuni la vreme de secetă. Preoții au ieșit pe câmpuri sau în apropierea unor fântâni, oficiind slujbe prevăzute în situație de secetă.

Campania de rugăciuni va continua în Arhiepiscopia Tomisului, astfel:

  • miercuri, 20 iulie, și vineri, 22 iulie, se vor rosti de rugăciuni pentru ploaie la un câmp apropiat;
  • în fiecare zi, se vor oficia slujbe în biserici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*