Campania “Curățăm Constanța noastră” începe la malul mării. Primăria Constanța vă invită la curățenie!

Malul lacului Tăbăcărie este ecologizat în week-end. FOTO curatamconstantanoastra.ro
Malul lacului Tăbăcărie este ecologizat în week-end. FOTO curatamconstantanoastra.ro

“Curăţăm Constanţa Noastră”, cea mai amplă iniţiativă de responsabilizare civică faţă de mediul inconjurător din oraşul Constanţa, a ajuns la cea de-a patra ediţie.

Pe întreaga durată a lunii aprilie 2017, se vor desfăşura mai multe activităţi concrete de conştientizare şi educaţie non-formală, precum şi acţiuni de ecologizare şi igienizare a parcurilor şi a altor zone selectate.

Primăria Municipiului Constanţa vă invită să vă implicaţi activ în această campanie. Orice contribuţie este binevenită şi apreciată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*