Căldură oprită în zona Inel 1

Problema cu căldura în Constanța

CET Constanța a întrerupt furnizarea agentului termic primar pentru zona Inel I. Consumatorii arondați punctului termic 170 nu au apă caldă și căldură între orele 10:30 și 18:00.

“RADET Constanța va depune toate eforturile pentru redistribuirea energiei termice după repornirea instalațiilor CET”, au precizat reprezentanții companiei.

Clienții RADET pot suna la dispeceratul non-stop – 0241.616.792 sau pot să acceseze site-ul www.radet-constanta.ro pentru informații suplimentare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*