CTnews TV: Primarul Mariana Gâju explică situația gravă cauzată de surparea malului Canalului Dunăre – Marea Neagră

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Mariana Gâju, primarul din Cumpănă, a fost invitata jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

În cadrul emisiunii, Mariana Gâju a vorbit despre situația gravă cauzată de surparea malului Canalului Dunăre – Marea Neagră. Astfel, ea face o trecere în revistă a acestei situații, când au început să apară problemele, ce soluții au fost luate, cum au fost evacuate primele familii care locuiau în zonă.

De asemenea, deși Administrația Canalelor Navigabile, autoritatea de care aparțin atât Canalul Dunăre – Marea Neagră, cât și malurile acestuia, a primit fonduri și a început lucrările, la scurt acestea au fost sistate și situația este în continuare dramatică, existând riscul evacuării și altor familii.

Mariana Gâju afirmă că va continua demersurile pentru rezolvarea acestei situații.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*