Cadouri de Moș Nicolae pentru copiii din Cumpăna

Elevii din Cumpăna au primit cadouri de Moș Nicolae. FOTO Primăria Cumpăna

Pentru că și anul acesta preșcolarii și școlarii din comuna Cumpăna au fost ascultători de părinți și de cadrele didactice, Moș Nicolae a avut grijă de ei.

Primăria și Consiliul Local Cumpăna, au oferit cu această ocazie, vineri, 6 decembrie, începând cu ora 9:00, pachete ce conțin dulciuri și fructe celor 1.360 de elevi ai Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” și celor 417 preșcolari ai grădinițelor din localitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*