Atenție, se oprește apa în localitățile Albești și Arsa!

Se oprește apa!
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Pentru efectuarea unor lucrări de mentenanță și reparații, la liniile de alimentare cu tensiune a zonei Albesți, Enel Electrica Dobrogea întrerupe furnizarea energiei electrice mâine, 25 mai 2017, în intervalul 09,00 – 17,00.

Fără curent, stația de pompare Albești nu poate funcționa, iar abonații deserviți, cei din localitățile Albești și Arsa vor rămâne fără apă potabilă în intervalul menționat.

“Ne cerem scuze tuturor abonatilor afectați, cărora le dăm asigurări că, de îndată ce se va relua alimentarea cu energie electrică, lucrătorii RAJA vor reporni stația de pompare și se va relua alimentarea cu apă.

Totodată, rugăm consumatorii din satele Albești și Arsa să-și asigure rezerva minimă necesară pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*