Primăria Constanța continuă programul de investiții în locurile de joacă din oraș

Primăria Constanța continuă programul de investiții în locurile de joacă din oraș. FOTO: Primăria Constanța

Primăria municipiului Constanța a anunțat continuarea programului de investiții în locurile de joacă.

Astfel, patru locuri de joacă vechi, dintr-un total de cinci identificate în oraș, sunt în prezent în curs de reabilitare. Acestea se află pe Aleea Egretei, bl. AV10; Aleea Bravilor, bl. H1; Strada Cișmelei și Strada Dionisie cel Mic, bl. 56-58, și vor fi transformate în spații modernizate și sigure pentru copii.

Primăria Constanța a luat decizia de a reconstrui integral toate aceste locuri de joacă, punând accent pe siguranța și confortul celor mici. În cadrul lucrărilor, se va amenaja un zid de sprijin acolo unde este necesar, pentru a asigura siguranța copiilor. De asemenea, se va turna un pat de nisip și piatră, iar elementele de joacă existente vor fi înlocuite cu altele noi și variate. Pentru a preveni eventualele accidentări, se va turna un covor de cauciuc antitraumă. Pe lângă eforturile de modernizare, fiecare loc de joacă va fi dotat cu bănci de odihnă și coșuri de gunoi, asigurând astfel un mediu curat și confortabil pentru părinți și copii.

De asemenea, lucrările de infrastructură pentru locurile de joacă de la Poarta 6 și din zona de agrement de pe strada Brizei au început deja. Acestea fac parte dintr-un lot de 10 locuri de joacă, iar Primăria Constanța are în plan demararea treptată a lucrărilor pentru fiecare dintre ele.

Pe lângă investițiile în locurile de joacă existente, autoritatea locală se află în diferite etape de proiectare pentru amenajarea altor 35 de locuri de joacă noi în municipiul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*