Cadavru recuperat din Dunăre, lângă Topalu

Cadavru recuperat din Dunăre, lângă Topalu. FOTO arhiva ISU „Dobrogea”

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină duminică, 9 mai, în zona comunei Topalu, pentru a recupera cadavrul unui bărbat din apele Dunării.

Potrivit ISU „Dobrogea” la fața locului s-au deplasat șapte pompieri cu o barcă, o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD.

Pompierii au recuperat trupul fără viață al unui bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, a cărui identitate nu a fost încă stabilită. Acesta a fost la mal și va fi transportat la morgă pentru ca medicii legiști să determine în ce condiții s-a produs decesul.

Cazul a fost preluat de Poliția Transporturi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*