C.S.Victoria Cumpăna este vicecampioană națională la minirugby

Echipa U12 de minirugby din Cumpăna a ajuns vicecampioană națională. FOTO Primăria Cumpăna

Echipă de minirugby Under 12 a Clubului Sportiv „Victoria” Cumpăna a participat în perioadă 1 – 2 sept la etapa a IV a, din cadrul Circuitului Național de Minirugby, desfășurată la București.

Competiția a reunit la start 10 echipe din toată țara. După un parcurs bun, echipa C.S. „Victoria” Cumpăna a câștigat  finala mică (locurile 3 – 4), cu scorul de 10 – 0 contra celor de la R.C. Cristian Brașov.

În clasamentul general alcătuit pe bază rezultatelor obținute în cadrul celor patru etape naționale – Constanța, Gura Humorului, Timișoara și București, C.S. „Victoria” Cumpăna s-a clasat pe locul al 2-lea, devenind astfel vicecampioni naționali, ediția 2018, fiind depășiți de ACS Șoimii București, care s-au clasat pe primul loc.

Primarul comunei Cumpănă, Mariana Gâju, alături de reprezentanții administrației publice locale felicită întreagă echipă în frunte cu antrenorul Florin Băcioiu pentru rezultatele obținute, dar și pentru corectitudinea și responsabilitatea de care dau dovadă în abordarea fiecărei partide.  Mulțumirile se îndreaptă și către părinții acestor sportivi pentru implicarea și efortul depus.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*