C.S.Victoria Cumpăna este vicecampioană națională la minirugby

Echipa U12 de minirugby din Cumpăna a ajuns vicecampioană națională. FOTO Primăria Cumpăna

Echipă de minirugby Under 12 a Clubului Sportiv „Victoria” Cumpăna a participat în perioadă 1 – 2 sept la etapa a IV a, din cadrul Circuitului Național de Minirugby, desfășurată la București.

Competiția a reunit la start 10 echipe din toată țara. După un parcurs bun, echipa C.S. „Victoria” Cumpăna a câștigat  finala mică (locurile 3 – 4), cu scorul de 10 – 0 contra celor de la R.C. Cristian Brașov.

În clasamentul general alcătuit pe bază rezultatelor obținute în cadrul celor patru etape naționale – Constanța, Gura Humorului, Timișoara și București, C.S. „Victoria” Cumpăna s-a clasat pe locul al 2-lea, devenind astfel vicecampioni naționali, ediția 2018, fiind depășiți de ACS Șoimii București, care s-au clasat pe primul loc.

Primarul comunei Cumpănă, Mariana Gâju, alături de reprezentanții administrației publice locale felicită întreagă echipă în frunte cu antrenorul Florin Băcioiu pentru rezultatele obținute, dar și pentru corectitudinea și responsabilitatea de care dau dovadă în abordarea fiecărei partide.  Mulțumirile se îndreaptă și către părinții acestor sportivi pentru implicarea și efortul depus.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*