Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” din Constanța reia, din acest weekend, spectacolele cu public

Scenă din spectacolului "Fata babei și fata moșneagului". FOTO Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare"

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” din Constanța reia, în acest weekend, susținerea spectacolelor la sediul instituției, în Sala Elpis.

Prin urmare, publicul este așteptat în zilele de 08 mai și 09 mai să vizioneze următoarele spectacole:

  • sâmbătă, 08 mai, orele 10.00 și 12.00, copiii însoțiți de părinți și bunici sunt așteptați la spectacolul „Fata babei și fata moșneagului”, adaptare după Ion Creangă, un spectacol recomandat 3+, cu durata de 50 minute. Regia și scenariul îi aparțin lui Daniel Stanciu, în spațiul scenografic imaginat de Delia Cornelia Ioaniu. Creatorul muzicii din acest spectacol este Dan Bălan. În distribuție: Rovena Paraschivoi/ Daniel Minciună, Ion Ciolan/ Clara Ghiuvelechian, Claudia Brădescu/Tiberiu Roșu, Daniela Vlad și Grațian Prisacariu;
  • duminică, 09 mai, orele 10.00 și 12.00, cei mici sunt invitați la spectacolul „Povestea porcului”, adaptare după Ion Creangă, un spectacol recomandat 3+, cu durata de 50 minute. Regia și scenariul: Cristian Mitescu, scenografia Adrian Ștefănescu și muzica spectacolului este realizată de Dan Bălan. În distribuție: Rovena Paraschivoi, Daniela Vlad, Grațian Prisacariu. Voci: Aneta Forna-Christu, Tiberiu Roșu, Claudia Brădescu, Ion Ciolan.

Reprezentanții instituției îi roagă pe spectatorii care au achiziționat bilete pentru weekend-ul 13-14 martie să se prezinte la sediul teatrului, de marți până vineri inclusiv, în intervalul orar 10.00 – 14.00, cu biletele achiziționate, pentru vizare și reprogramare.

„Menționăm că biletele achiziționate pentru weekend-ul 13 – 14 martie sunt valabile timp de o lună după ridicarea restricțiilor, pentru oricare din oferta noastră artistică, în măsura locurilor disponibile”, au transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*