Bunuri susceptibile a fi contrafăcute în valoare de peste 17.000 lei, descoperite de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Negru Vodă

Traficantul moldovean a fost prins de către polițiștii de frontieră. FOTO Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă au descoperit, ascunse într-un autovehicul condus de un cetăţean moldovean, 185 articole vestimentare inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

În data de 2 octombrie, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, judeţul Constanţa, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autovehicul, înmatriculat în Bulgaria, cetățeanul moldovean N.V., în vârstă de 26 de ani.

În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse printre bagajele șoferului, 185 articole vestimentare ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Persoana în cauză a declarat că bunurile au fost achiziționate din Turcia , nu deține documente legale pentru acestea și intenționa să le comercializeze în R. Moldova.

Bunurile, în valoare de aproximativ 17.270 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*