VIDEO Incident grav la Mamaia. Elicopterul unui solist grec, la un pas de prăbușire în parcarea unui club de de fițe

Momentul în care elicopterul s-a ridicat brusc de la sol. FOTO Captură video

Elicopterul care îl aducea la Mamaia pe artistul grec Antonis Remos a fost implicat într-un incident.

După ce a împrăștiat panourile din fața clubului Nuba, aparatul de zbor a ratat aterizarea. În imaginile surprinse de martori se observă cum elicopterul privat a mers mult prea aproape de sol pe o distanţă mai mare. Taximetriştii şi turiştii care se aflau în zonă au fost loviţi de bucăţile ridicate în aer de pilot.

Câteva momente mai târziu, elicopterul a aterizat. Atunci când o persoană s-a apropiat de el, aparatul de zbor s-a ridicat din nou în aer şi s-a lăsat periculos pe o parte.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Solistul Antonis Remos are programat un concert – în acest weekend – la clubul Nuba – cel mai nou club de fiţe din Mamaia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*