Doi indivizi, tată și fiu au urinat pe mașina poliției, apoi l-au luat la bătaie pe un polițist

Politie Rutiera. FOTO Catalin Schipor

Disprețul și indiferența față de ceea ce înseamnă statul de drept, uniforma și legea au atins cote alarmante în județul Constanța. Doi indivizi, tată și fiu din localitatea Independența sunt autorii celei mai recente dovezi a cât de puțin înseamnă un reprezentant al legii.

În cursul zilei de 16 octombrie, indivizii, de 29 și respectiv 52 de ani, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, au mers în fața Postului de Poliție din Independența, iar aici s-au urinat pe autospeciala de poliție, parcată chiar în fața Postului de Poliție. Au fost văzuți de șeful de post care se afla în clădire, iar când a ieșit, cei doi, în loc să se potolească, l-au luat la bătaie. Norocul acestuia a fost că în ajutor i-a sărit un subaltern și astfel au reușit să îi imobilizeze și să îi bage în sediul Postului de Poliție.

Pe numele celor doi a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru… săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Adauga valoare acestui articol "Doi indivizi, tată și fiu au urinat pe mașina poliției, apoi l-au luat la bătaie pe un polițist"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News