Bugetul Municipiului Medgidia a fost aprobat în ședința Consiliului Local Municipal

Vot în ședința de Consiliu Local Medgidia. FOTO Primăria Medgidia
Vot în ședința de Consiliu Local Medgidia. FOTO Primăria Medgidia

În cursul zilei de 18 februarie, la Primăria Municipiului Medgidia a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local Municipal.

Pe ordinea de zi au fost înscrise 10 proiecte de hotărâre. Cu excepția proiectului privind constituirea dreptului de superficie cu titlu gratuit asupra terenului în suprafață de 1188 mp situat în Medgidia, str. Viilor nr. 22+22A, identificat cadastral cu nr. 108271, înscris în carte funciară cu nr. 108271, aflat în domeniul privat al municipiului Medgidia, în favoarea Bisericii Penticostale Betleem, în vederea construirii unui centru social și a unei case de rugăciuni care a fost retras de pe ordinea de zi de către inițiator, toate celelalte nouă proiecte au fost admise.

La primele puncte au fost aprobate proiectele privind modificarea poziției nr. 115 a Anexei nr. 3 la procesul-verbal de inventariere nr. 1466/12.03.2013 aprobat prin HCL nr. 31/2013 respectiv modificarea poziției nr. 269 a Anexei nr. 3 la procesul-verbal de inventariere nr. 1466/12.03.2013 aprobat prin HCL nr. 31/2013.

La punctul următor s-a aprobat proiectul de hotărâre privind aprobarea formulării unei solicitări de preluare a unui bun din domeniul public al județului și administrarea Consiliului Județean Constanța în domeniul public al municipiului Medgidia și administrarea Consiliului Local Medgidia. E

vorba despre terenul liber de construcții – extravilan în suprafață de 12,22 ha – tronson III drum de centură, în vederea efectuării de către administrația publică locală a tuturor demersurilor pentru realizarea de investiții privind îmbunătățirea și reabilitarea infrastructurii edilitar urbane a unității administrativ-teritoriale.

Consilierii locali au aprobat și lista de priorități pentru repartizarea locuințelor de tip A.N.L. în municipiul Medgidia pentru anul 2020. Locuințele care vor deveni vacante în anul în curs se vor repartiza solicitanților în ordinea stabilită prin lista anuală de priorități, care include 19 dosare eligibile.

În ședința lunii februarie a fost aprobat și proiectul de hotărâre privind bugetul de venituri și cheltuieli al Municipiului Medgidia pentru anul 2020. Bugetul este structurat pe două părți, de funcționare și dezvoltare, din care 49% reprezintă bugetul de dezvoltare.

Bugetul de funcționare este de 185.133.245 lei, din care 61.452.444 lei reprezintă veniturile proprii. Cheltuielile totale sunt 186.497.597 lei, diferența provenind din excedentul bugetar de anul trecut. Bugetul de dezvoltare este structurat astfel: total venituri – 90.916.010 lei, total cheltuieli – 90.916.010 lei.

De asemenea a fost aprobat și preoiectul de hotărâre privind bugetul Clubului Sportiv Medgidia pentru anul 2020. Bugetul Clubului Sportiv Municipal pentru anul în curs este de 4.943.000 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*